Om avtalsmallar

Vilka är avtalsmallar? Följ vår historia och möt vårt team.

Det har aldrig funnits en sådan sak som absolut rättvisa, bara överenskommelser

- Epikuros

Vilka är avtalsmallar? Följ vår historia och möt vårt team, eller varför inte bli en i teamet?

Vår historia började år 2006 när grundaren Robin Bray jobbade i säljbranschen och insåg att avtal som upprättades mellan parter ofta är krångliga och omfattande. Att upprätta ett avtal på egen hand är riskabelt och att låta en jurist skriva det kan bli väldigt dyrt.

Under 2007 började Robin kontakta jurister som skrev ihop allmänna avtal som alla kunde ta del av. Han fick då insyn i vilket behov småföretagare hade kring avtal och mallar och såg till att anpassa avtal som passade just småföretagare. Bolaget Blankettbasen startades kort därefter som sedan blev Avtalsmallar under år 2014.

Avtalsmallar ägs och drivs sedan mars 2022 av Martin Zimmerman som såg sidans potential och själv har haft nytta av olika former av avtal då han äger och driver bolaget Get a Newsletter. Man såg snabbt att tjänsten var bristfällig och att det fanns ett behov av att utveckla produkten för att möta dagens och framtidens efterfrågan.

Planerna med utveckling av tjänster som digital signering, avtalshantering och juridisk hjälp m.m. tog snabbt fart och i denna nya version av Avtalsmallar finns ett stort antal nya funktioner som är till stor nytta för dig och ditt företag.

Sidan och bolaget utvecklas ständigt och är du intresserad av att bli en del av teamet och följa med på resan? Kontakta oss!

Grundad
2007
Antal anställda
6

Här är vi på avtalsmallar

PARTNERS

Bokio
Coop
Förhandlat
Qred
Get A Newsletter