Denna sekretessförklaring beskriver hur avtalsmallar samlar in och behandlar personlig information. avtalsmallar ansvarar för behandlingen av personuppgifter som samlas in från webbplatsen www.avtalsmallar.se

1. Vad är cookies

Cookies är små textfiler som ger din webbläsare en unik identitet. Identiteten kan användas för att känna igen dig och till exempel anpassa innehållet på webbplatser till det du var intresserad av när du senast besökte vår webbplats.

Avtalsmallar använder cookies för olika ändamål, till exempel analys av hur besökare använder webbplatsen och för marknadsföringsändamål och förbättring av vår tjänst.

Cookies för marknadsföringsändamål aktiveras om du klickar på "acceptera" på informationsbannern som visas när du går in på Avtalsmallars hemsida.

2. Varför vi behandlar din personliga information:

För att hantera våra kundrelationer i allmänhet och för att uppfylla specifika skyldigheter gentemot kunder i enlighet med serviceavtal måste avtalsmallar behandla personlig information om dig i din roll som kundkontakt eller användare av en tjänst. Syftet med behandlingen av dessa personuppgifter är:

  • Företagsnamn
  • Organisationsnummer
  • Kontaktperson
  • Fakturaadress / adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • IP-adress
  • Behandla order, fakturering, betalningar och annan administration
  • Nedladdningshistorik, dvs. vilka av våra filer som laddas ner.
  • Genomföra försäljnings- och kontraktsprocesser med kunder och potentiella kunder
  • Förhindra missbruk av våra produkter och tjänster

Med tredjepartskakor samlar vi också in anonym information om besök och användning av webbplatsen.

Anonym information kan inte spåras tillbaka till en användare eller person.

Exempel på anonymiserad information som samlas in är:
- Vilka undersidor som besöks, vilken webbläsare som används, vilken typ av enhet som används, dvs. surfplatta, dator, telefon.

Avtalsmallar samlar inte in personlig information som födelsedatum, personnummer eller kort information.

3. Syfte med lagring och behandling av personuppgifter:

Personuppgifterna från registreringsformuläret används för fakturering och för att ge kunden tillgång till prenumerationstjänsten. Informationen används också för att ge support.

Data från nedladdningshistorik används för att förbättra vår tjänst och för att ge bättre support.

Syftet med cookies är att förse webbplatsen med grundläggande funktioner som inloggning och möjligheten att ladda ner våra dokument.

Första parts cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och för att ge kunderna tillgång till den tjänst de har betalat för.

Information som erhållits från tredjepartscookies används för analys, marknadsföring och förbättring av vår tjänst.

4. Partners till avtalsmallar:

Avtalsmallar kan dela din personliga information med våra partners i enlighet med gällande sekretesslagen. Om du till exempel köper en produkt eller tjänst på din arbetsgivares vägnar som Avtalsmallar erbjuder genom en av våra certifierade partners. I en sådan situation kan avtalsmallar och vår partner dela din personliga information för att leverera produkten eller tjänsten till kunden.

5. Länkar till andra webbplatser

På vår hemsida avtalsmallar.se innehåller de länkar till andra myndigheters webbplatser och till våra partners. Om du använder dessa länkar, måste du lämna vår hemsida avtalsmallar.se

När du besöker en webbplats utanför avtalsmallar.se är du utanför vårt område. Vi ber om din förståelse att vi inte har någon kontroll över innehållet och inte är ansvariga för hur denna andra webbplats praktiserar skyddet av personlig information. Vi rekommenderar att du noggrant läser riktlinjerna för detta på varje sådan ny webbplats du besöker.

6. För att undvika kakor:

Besökare på webbplatsen kan välja att inte använda cookies.

Om du inte vill använda cookies kan du ställa in webbläsaren så att den inte accepterar dessa. Se webbläsarens inställningsmeny eller webbläsarens inställningshjälpsida.

Observera att när du inte använder cookies fungerar inte flera av funktionerna på vår webbplats.

7. Dina rättigheter:

Du har rätt att få tillgång till vilken personlig information vi har registrerat om dig och hur den behandlas. Du kan kräva korrigering, radering och begränsning av behandlingen i enlighet med tillämplig lag.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke till vår behandling av dina registrerade personuppgifter.

Du har rätt att klaga till den svenska datainspektionen om du tror att avtalsmallar inte har behandlat din information i enlighet med personuppgiftslagen.

Se www.datainspektionen.se för mer information.

8. Kontakta oss

Förfrågningar om vilken information som har registrerats, korrigering och radering kan skickas skriftligen till följande
e-postadress: info@avtalsmallar.se