Köp abonnemang

+

Avtalsmallar.se ger dig full koll på juridiken

Avtalsmallar är en personlig juristbyrå som gör vardags juridiken enklare för dig som företagare.

Med Avtalsmallar får du en kostnadseffektiv helhetslösning för ditt företag som täcker alla dina juridiska behov.

Som kund hos Bokio får du just nu tillgång till vårt standardpaket för endast 250kr/mån (ord pris 375kr/mån) i ett helt år. I vårt standardpaket ingår följande:

Avtal – för allt i företaget

Avtal är svåra att skriva, framförallt om man vill att de ska vara juridiskt bindande. Alla våra mallar (500 st) är genomgångna av jurister och kommer spara dig mycket pengar och tid då du kan sköta hela hanteringen själv.

E-signering - Snabbt, säkert och framtiden

Tiden med papper som ska skrivas på och skickas fram och tillbaka är förbi. Nu är det dags att kliva in i framtiden och använda vår nyhet: Signering med BankID.

Avtalsarkivet: Platsen för både nya och gamla avtal

Vart har du alla dina avtal? Har du koll på när de löper ut? Med Avtalsarkivet har du alla avtal på ett ställe, nya som gamla. Dessutom påminner vi dig när det är dags att se över ett avtal.

Registrera dig nedan

Din beställning

Standard

- Över 500 dokument - Obegränsat antal användare - Fri nerladdning - Engelska avtal - Digital signering med BankID eller namnteckning (20 dokument med max 10 signeringar per dokument) - Avtalsarkiv - Digital underskrift - Påminnelse på avtal - Juridiskt månadsbrev

Standard

4 500 kr 3 000 kr

Moms (25%)

750 kr

Totalt

3 750 kr

Dina kontaktuppgifter

Ditt bolag

Betalning

Typ av betalning

Om du väljer att betala med faktura så kommer du inte att få tillgång till tjänsten förrän vi har tagit emot din betalning. För att få omedelbar tillgång till tjänsten ber vi dig att istället betala med kort.

Vänligen fyll dina betalningsuppgifter.

Din betalning kunde inte genomföras. Vänligen försök med ett annat kort eller kontakta supporten på info@avtalsmallar.se.

Ett okänt fel har inträffat. Vänligen försök igen senare.

Genom att slutföra beställningen godkänner du att följa våra allmänna villkor och integritetspolicy